Europeana Education Competition 2023 (2022-23)

To 4o ΓΕΛ Ρόδου, με το τμήμα Α3 και με την καθοδήγηση της κ. Σεμερτζίδου Ελπίδας συμμετείχε με επιτυχία στην καμπάνια STEM Discovery 2023 και συγκεκριμένα στο διαγωνισμό Europeana Education Competition 2023 ...

Ο Europeana Education Competition 2023 ήταν ένας εκπαιδευτικός διαγωνισμός, ο οποίος είχε στόχο να τονίσει τη σημασία της ενσωμάτωσης καινοτόμων παιδαγωγικών προσεγγίσεων στις εκπαιδευτικές δραστηριότητες, χρησιμοποιώντας την ψηφιακή κληρονομιά των τεχνών και της επιστήμης για την ευαισθητοποίηση σχετικά με τα μεγάλα ζητήματα της σημερινής κοινωνίας. Με περισσότερους από 360.000 συμμετέχοντες και 2.200 δραστηριότητες που διεξήχθησαν κατά τη διάρκεια της εκστρατείας σε όλη την Ευρώπη και πέρα ​​από αυτήν.

Ενθάρρυνε τους εκπαιδευτικούς να επικεντρωθούν στην επαναχρησιμοποίηση των διαθέσιμων πόρων, να συμπεριλάβουν καινοτόμους τρόπους χρήσης της ψηφιακής κληρονομιάς των τεχνών και της επιστήμης της Europeana στις εκπαιδευτικές τους δραστηριότητες και να μοιραστούν την Ιστορία Εφαρμογής τους σχετικά.

Διαβάστε περισσότερες πληροφορίες για την καμπάνια STEM Discovery 2023 πατώντας εδώ.

Οδηγηθείτε στην περιγραφή της συμμετοχής του σχολείου μας πατώντας εδώ.

#SDC23, @scientix_eu , @European.schoolnet