Αναβάθμιση της υλικοτεχνικής υποδομής του 4ου ΓΕ.Λ. Ρόδου με τη βοήθεια του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων και των προγραμμάτων Erasmus+ (2022-23)

Κατά τη διάρκεια της σχολικής χρονιάς 2022-23 το σχολείο μας κατάφερε να βελτιώσει την υλικοτεχνική υποδομή του με τη συνδρομή του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων καθώς και με κονδύλια από τα προγράμματα Erasmus+ που συμμετέχει.

Συγκεκριμένα:

  •       με τη βοήθεια του συλλόγου γονέων και κηδεμόνων έγινε η αγορά και εγκατάσταση 5 βιντεοπροβολέων και καλύφθηκαν μερικώς τα έξοδα για την αναβάθμιση του wifi στο σύνολο του κτιρίου.
  •     μέσω του προγράμματος Erasmus+: «Future Press: Online Newspaper and Radio»: έγινα η αγορά 1 βιντεοπροβολέα, αγορά 2 φορητών υπολογιστών, εκσυγχρονισμός 12 Η/Υ Εργαστηρίου Πληροφορικής και 4 Η/Υ του γραφείου του συλλόγου διδασκόντων.

  •     μέσω του προγράμματος Erasmus+: «The teacher burnout and the new educational reality as a challenge of cooperation and professional enhancement» βελτιώθηκε η υλικοτεχνική υποδομή του Σχολικού Εργαστηρίου Φυσικών Επιστημών με αγορά εξοπλισμού, καλύφθηκαν μερικώς τα έξοδα για την αναβάθμιση του wifi στο σύνολο του κτιρίου, αναβαθμίστηκε το σύστημα ήχου στη σκηνή της αίθουσας πολλαπλών χρήσεων με αγορά πυκνωτικών μικροφώνων, αγοράστηκαν επιδαπέδια παιχνίδια (σκάκι και ντάμα), ώστε να απασχολούνται δημιουργικά οι μαθητές/τριες στα διαλείμματα ή στα κενά τους και αγοράστηκε ταπετσαρία για τις σκάλες του σχολείου για καλλωπισμό - εξωραϊσμό του εσωτερικού χώρου του σχολείου και για την επένδυση της πόρτας μιας σχολικής αίθουσας.

Ο Σύλλογος Διδασκόντων και ο Διευθυντής ευχαριστούν θερμά όλους τους γονείς για την αμέριστη συμπαράσταση και βοήθεια που έμπρακτα παρέχουν στο σχολείο μας και εύχονται το σχολείο να συνεχίσει τη δημιουργική και παραγωγική του πορεία στα Ευρωπαϊκά Προγράμματα Erasmus+.