«Ρόδος για τη Ζωή - 2023» στο 4ο ΓΕ.Λ. Ρόδου για άλλη μια χρονιά! (2023-24)

Οι μαθητές και οι εκπαιδευτικοί του 4ου ΓΕΛ στηρίζουν την εκδήλωση "Ρόδος για τη Ζωή" και φέτος, όπως κάθε χρόνο τα τελευταία χρόνια, οργανώνοντας σημείο πώλησης στο σχολείο για τους συμμαθητές και τις οικογένειές τους.  

Για τη φετινή χρονιά, το χρώμα της μπλούζας είναι το γαλάζιο και ο στόχος της ΑΜΚΕ «Ρόδος για τη Ζωή»  αφορά την αγορά μηχανήματος Fibroscan, το οποίο θα χρησιμοποιηθεί από τις Παθολογικές κλινικές του Γενικού Νοσοκομείου Ρόδου, και το οποίο συνδέεται με την πρόληψη ηπατοκυτταρικού καρκινώματος.

Για 14η συνεχόμενη χρονιά, η ΑΜΚΕ «Ρόδος για τη Ζωή» πραγματοποιεί την Κυριακή 5 Νοεμβρίου, την εκδήλωση- θεσμό για το νησί της Ρόδου, με σκοπό τη συγκέντρωση χρημάτων και αγορά- μέσω δωρεών- μηχανημάτων για το νοσοκομείο της Ρόδου που αφορούν τη διάγνωση-θεραπεία μορφών καρκίνου. Ένας Αγώνας-Περπάτημα κατά του καρκίνου που έχει ως σκοπό μέσω δωρεών, τη συγκέντρωση χρημάτων και την αγορά μηχανημάτων που αφορούν τη διάγνωση-θεραπεία μορφών καρκίνου και την παραχώρηση αυτών στο νοσοκομείο της Ρόδου.

Ας ευχηθούμε ότι και για τη φετινή χρονιά, με τη βοήθεια όλων μας, ο στόχος θα υλοποιηθεί!

#rhodesforlife #rhodesforlife2023