Προγράμματα Σχολικών Δραστηριοτήτων (2023-24)

Το 4ο ΓΕ.Λ. Ρόδου δραστηριοποιείται σε ποικίλα προγράμματα Σχολικών δραστηριοτήτων για ακόμη μια σχολική χρονιά, προσφέροντας γόνιμο έδαφος για να αναπτύξουν οι μαθητές/τριες τις δεξιότητες και τα ταλέντα τους, παρέχοντας τους πλήθος νέων οριζόντων.

Α. Προγράμματα Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης


1. «Υλοποιώντας δράσεις για την προστασία του περιβάλλοντος του τόπου μου». Το πρόγραμμα αναλαμβάνει η κ. Τάτση Παρασκευή, κλ.ΠΕ01 και συμμετέχουν ο κ. Θώμογλου Κωνσταντίνος, κλ.ΠΕ80 και ο κ. Φραγκεσκάκης Νικόλαος, κλ.ΠΕ11.
2. «Μαθαίνω για την κλιματική αλλαγή, προστατεύω το περιβάλλον και την υγεία μου». Το πρόγραμμα αναλαμβάνει η κ. Βροντάκη Αναστασία, κλ.ΠΕ02 και συμμετέχουν η κ. Φιλιππάκη Καλλιόπη, κλ.ΠΕ80 και ο κ. Αγγίδης Δημήτριος, κλ.ΠΕ11.
3. «UniversALL – Πρόγραμμα Αστρονομίας για Μαθητές Ακριτικών Περιοχών». Το πρόγραμμα αναλαμβάνει η κ. Ματζαβίνου Θεοχαρώ, κλ.ΠΕ04.01 και συμμετέχουν η κ. Τενέντε Αγγελική-Παναγιώτα, κλ.ΠΕ04.04 και η κ. Φλουρή Ελένη, κλ.ΠΕ04.01.

Β. Προγράμματα Πολιτιστικών Θεμάτων


1. «Μαθαίνοντας Επιστήμη μέσα από το θέατρο (Θέατρο Επιστήμης)». Το πρόγραμμα αναλαμβάνει η κ. Τενέντε Αγγελική-Παναγιώτα, κλ.ΠΕ04.04 και συμμετέχουν η κ. Ματζαβίνου Θεοχαρώ, κλ.ΠΕ04.01 και η κ. Φλουρή Ελένη, κλ.ΠΕ04.01.
2. «Λογοτεχνικές αποδράσεις». Το πρόγραμμα αναλαμβάνει η κ. Νικολή Σεβαστή, κλ.ΠΕ02 και συμμετέχουν η κ. Ρέμπελου Ανδρομάχη, κλ.ΠΕ02 και η κ. Τάκκου Μαργαρίτα, κλ.ΠΕ02.

3. «Ενεργώ ως πολίτης». Το πρόγραμμα αναλαμβάνει η κ. Τσακανίκα Ευαγγελία, κλ.ΠΕ02 και συμμετέχουν η κ. Βροντάκη Αναστασία, κλ.ΠΕ02 και η κ. Τάκκου Μαργαρίτα, κλ.ΠΕ02.
4. «Γνωρίζω τα μεγάλα θρησκευτικά προσκυνήματα της Ρόδου». Το πρόγραμμα αναλαμβάνει η κ. Κεχίδου Κυριακή, κλ.ΠΕ01 και συμμετέχουν η κ. Τάτση Παρασκευή, κλ.ΠΕ01 και η κ. Παυλή Ευαγγελία, κλ.ΠΕ02.
5. «Γνωρίζω τη μουσική παράδοση της Ελλάδας χορεύοντας». Το πρόγραμμα αναλαμβάνει η κ. Λυριστή Ευγενία, κλ.ΠΕ03 και συμμετέχουν η κ. Κουπάδη Στυλιανή, κλ.ΠΕ04.02 και η κ. Πάνα Παναγιώτα, κλ.ΠΕ06.
6. «Παγκόσμια Ημέρα Ελληνικής Γλώσσας». Το πρόγραμμα αναλαμβάνει η κ. Χατζηζήση Ελένη, κλ.ΠΕ02 και συμμετέχουν η κ. Λεντή Καλλιόπη, κλ. ΠΕ02 και η κ. Λυριστή Ευγενία, κλ.ΠΕ03.


Γ. Προγράμματα Αγωγής Υγείας


1. «Η αξία της φυσικής δραστηριότητας και της διατροφής για την υγεία και την ποιότητα ζωής». Το πρόγραμμα αναλαμβάνει ο κ. Αγγίδης Δημήτριος, κλ.ΠΕ11 και συμμετέχει η κ. Φιλιππάκη Καλλιόπη, κλ. ΠΕ80.


Δ. Προγράμματα Αγωγής Σταδιοδρομίας


1. «Καλλιέργεια δεξιοτήτων για τους πολίτες του μέλλοντος». Το πρόγραμμα αναλαμβάνει η κ. Φιλιππάκη Καλλιόπη, κλ.ΠΕ80 και συμμετέχει ο κ. Αγγίδης Δημήτριος, κλ. ΠΕ11.


Ε. Πρόγραμμα Πολιτιστικών Θεμάτων και Αγωγής Σταδιοδρομίας


1. «Το 4 ο ΓΕΛ έχει …λόγο!». Το πρόγραμμα αναλαμβάνει η κ. Τζιροπούλου Ελένη, κλ.ΠΕ02 και συμμετέχουν η κ. Βροντάκη Αναστασία, κλ.ΠΕ02 και η κ. Νικολή Σεβαστή, κλ.ΠΕ02.