Erasmus+

Τελετή βράβευσης του 17ου Εθνικού Διαγωνισμού eTwinning (2023-24)

Την Τρίτη 26 Μαρτίου 2024 πραγματοποιήθηκε η τελετή βράβευσης των νικητών του 17ου Εθνικού Διαγωνισμού eTwinning που προκήρυξε ο ΕΟΥ της δράσης eTwinning τον Οκτώβριο 2023 στο πλαίσιο υλοποίησης της Εαρινής Καμπάνιας eTwinning, με ετήσιο θέμα «Ευημερία στο σχολείο».

Ανάμεσα στα σχολεία που βραβεύτηκαν ήταν και το 4ο ΓΕΛ Ρόδου με το γερμανόφωνο έργο “Halte dein Gehirn Fit” με μαθητές του σχολείου μας και την εκπαιδευτικό Σεμερτζίδου Ελπίδα αποσπώντας το 2o βραβείο eTwinning στην κατηγορία ΓΕΛ, ΕΠΑΛ, ΕΠΑΣ και ΕΕΕΕΚ (16-19).

Στην τελετή βράβευσης του 17ου Εθνικού Διαγωνισμού, προσκεκλημένη ομιλήτρια είναι η Δρ. Ηλέκτρα Μπάδα, Ινστιτούτο Υγείας του Παιδιού, SHE Network πολιτισμική ανθρωπολόγος στο Ινστιτούτο Υγείας του Παιδιού, στη Διεύθυνση Κοινωνικής και Αναπτυξιακής Παιδιατρικής, και εθνική συντονίστρια του Ευρωπαϊκού Δικτύου Σχολείων Προαγωγής της Υγείας  Schools for Health in Europe Network Foundation (SHE), με την εισήγηση  «Ο ρόλος του σχολείου στην κοινωνική και συναισθηματική ευεξία των μαθητών». Παράλληλα οι βραβευμένοι εκπαιδευτικοί παρουσίασαν το έργο τους και απάντησαν σε ερωτήσεις που τους τέθηκαν. Περισσότερες πληροφορίες στην επίσημη ιστοσελίδα eTwinning. Ολόκληρη η τελετή μπορείτε να την παρακολουθήσετε στο κανάλι του EOY eTwinning στο YouTube, Hellenic eTwinning.