Υπεύθυνη Δήλωση Γονέα- Κηδεμόνα για την πρόθεση συμμετοχής του μαθητή/τριας στο σχέδιο Erasmus+ Dig4Edu (2023-24)

Υπεύθυνη Δήλωση Κηδεμόνα για την συμμετοχή τέκνου στο πρόγραμμα  Erasmus+ με κωδικό 2023-1-PT01-KA220-SCH-000166387 και τίτλο “Digital for Active Education” (Dig4AEdu)  που υλοποιείται στο 4ο Γενικό Λύκειο Ρόδου.

Το πρόγραμμα είναι διάρκειας 2 σχολικών ετών 2023-2025 και περιλαμβάνει μία μετακίνηση για τον κάθε συμμετέχοντα μαθητή/τρια σε μία από τις χώρες των συνεργαζόμενων σχολείων (Πορτογαλία, Λετονία, Ρουμανία, Τουρκία).  Οι μαθητές/τριες που θα συμμετάσχουν στο πρόγραμμα θα φιλοξενηθούν από οικογένειες μαθητών/τριών που συμμετέχουν στο πρόγραμμα στην κάθε χώρα που θα πραγματοποιείται η κινητικότητα. Παράλληλα, ο/η κάθε μαθητής/τρια που θα συμμετέχει στο πρόγραμμα οφείλει να φιλοξενήσει έναν μαθητή/τρια κάποια άλλης χώρας - εταίρου, την περίοδο της άνοιξης του 2025. 

Τα έξοδα για τη μετακίνηση των μαθητών/τριών καλύπτονται από την Ευρωπαϊκή Ένωση.

Βρείτε την Υπεύθυνη Δήλωση συμμετοχής πατώντας στο σύνδεσμο εδώ.

Μπορείτε να δείτε την παρουσίαση του προγράμματος από την ενημέρωση που πραγματοποιήθηκε στο σχολείο μας την Τετάρτη 7 Φεβρουαρίου πατώντας εδώ.

Όσοι γονείς - κηδεμόνες ενδιαφέρονται να συμμετέχει το παιδί τους στο πρόγραμμα παρακαλούνται να έχουν συμπληρώσει την φόρμα το αργότερο μέχρι τη Δευτέρα 12 Φεβρουαρίου