Γυναικεία υπόθεση φέτος στο 4ο ΓΕ.Λ. Ρόδου ο Πανελλήνιος Μαθητικός Διαγωνισμός για την EOES (2022-23)

Μαθήτριες του 4ου ΓΕ.Λ. Ρόδου που δραστηριοποιούνται στον όμιλο STEM που λειτουργεί φέτος στο σχολείο μας, συμμετείχαν στον Πανελλήνιο Μαθητικό Διαγωνισμό για την Ευρωπαϊκή Ολυμπιάδα Πειραμάτων Φυσικών Επιστημών. 

Οι μαθήτριες  Καραμολέγκου Αργυρώ, Κουσουτζή Παναγιώτα – Ευστρατία, Μαύρου Ελευθερία, Πλακιώτη Σεβαστή – Ευαγγελία, Σχίζα Στεφανία – Αγάπη, Σχουρμάν- Δουρακα Νικολέτα έλαβαν μέρος στον Τοπικό Μαθητικό Διαγωνισμό, που διεξήχθη  το Σάββατο 10 Δεκεμβρίου 2022 στο ΕΚΦΕ Ρόδου και προκρίθηκε η μια  εκ των δυο τριμελών ομάδων του σχολείου μας(Α. Καραμολέγκου, Π. Κουσουτζή και Στ. Σχίζα) για την επόμενη φάση του διαγωνισμού που διεξήχθη στις 28 Ιανουαρίου 2023 στην Αθήνα. Εκεί, η ομάδα του σχολείου μας κατάφερε παρά τον τεράστιο ανταγωνισμό να φέρει μια πολύ καλή θέση ανάμεσα σε όλα τα σχολεία της Ελλάδας που προκρίθηκαν. 

Την προπόνηση των ομάδων ανέλαβαν για τη Βιολογία οι κυρίες:  Χ. Αγγελίδη και Α. Τενέντε, για τη Φυσική οι κυρίες: Θ. Ματζαβίνου και Ε. Φλουρή και για τη Χημεία οι κυρίες: Σ. Κουπάδη και Ε.Πηλίνη με την αμέριστη συμπαράσταση και βοήθεια του Διευθυντή, κ. Καραγιάννη Βασίλη, Φυσικού. 

 

Ιδιαίτερα ευχαριστήρια οφείλουμε στον κ. Κολιάδη Αλέξανδρο, πρόεδρο του Δ.Ο.Π.Α.Ρ., για την άμεση ανταπόκριση, τη στήριξη και την αμέριστη συμπαράστασή του., χωρίς την  βοήθειά του οποίου και του Δ.Ο.Π.Α.Ρ., δε θα ήταν δυνατή η κάλυψη των εξόδων μετακίνησης και διαμονής της ομάδας στην Αθήνα.