Παρουσίαση σε Διεθνές Συνέδριο στην Κρήτη εκπαιδευτικού σεναρίου του προγράμματος Erasmus+ “The teacher burn out…” (2022-23)

Την Παρασκευή 26 Μαΐου 2023 στο 9ο Διεθνές Επιστημονικό Συνέδριο "Πολίτης, Εκπαίδευση και Πολιτική Συμμετοχή. Διαμορφώνοντας ενεργούς πολίτες στην εποχή της τεχνικής νοημοσύνης " του Ινστιτούτο Ανθρωπιστικών και Κοινωνικών Επιστημών, που πραγματοποιήθηκε στο Ηράκλειο της Κρήτης...

παρουσιάστηκε το σενάριο με τίτλο "I learn, I change, I change the world " το οποίο υλοποιείται στο πλαίσιο του προγράμματος Erasmus+ KA220 “The teacher burnout and the new educational reality as a challenge of cooperation and professional enhancement”.

Το Διεθνές συνέδριο πραγματοποιήθηκε από τις  26 ως 28 Μαΐου 2023 στο Πολιτιστικό Συνεδριακό Κέντρο του Ηρακλείου Κρήτης και περιλάμβανε ποικίλη θεματολογία.

Στην ενότητα των διδακτικών προτάσεων - σεναρίων διδασκαλίας του συνεδρίου η κα Λίνα Φιλιππάκη, οικονομολόγος και εκπαιδευτικός του 4ου ΓΕ.Λ. Ρόδου παρουσίασε τα βήματα, την υλοποίηση και τα συμπεράσματα από την εφαρμογή του πρωτότυπου σεναρίου που είχε συγγράψει και εφαρμόσει στα πλαίσια υλοποίησης του προγράμματος Erasmus+ “The teacher burnout and the new educational reality as a challenge of cooperation and professional enhancement”